logo

Airco aanbieding

Model 2024, nieuwe look met standaard ingebouwde WiFi module 

Een stille inverter wand airco (A-klasse Mitsubishi Heavy SRK20 ZS-WF) al vanaf € 1.525, prijs is inclusief standaard montage en BTW.

Omschrijving
Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het milieu staat centraal bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Comfort
Natuurlijk wilt u ook rustig kunnen genieten van uw airconditioner. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners doen zeer geruisloos hun werk. In de laagste stand werken de wandunits bij een geluidsniveau van slechts 19 dB(A).

Bedien uw airconditioner vanaf elke locatie met uw smartphone of tablet door middel van de Smart-M Air App en zorg dat uw kamer op de juiste temperatuur is voordat u thuiskomt.

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries wandunits zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd. Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u het zelfde gevoel als in de omgeving van een waterval of in een bosrijke omgeving.

Efficiency
Energiebesparing is een hot item in de hedendaagse wereld. Mitsubishi Heavy Industries draagt hier meer dan een steentje aan bij. De toegepaste warmtepomp invertertechniek is de meest geavanceerde ter wereld. Door de inverterregeling wordt de ruimte snel op temperatuur gebracht en in combinatie met de Fuzzy logic regeling wordt de ruimte zeer nauwkeurig op temperatuur gehouden. Hiermee worden zeer hoge rendementen gehaald tot boven de 500%. Alle Mitsubishi Heavy Industries wandunits zijn voorzien van energielabel A waarmee u verzekerd bent van lage gebruikskosten en een comfortabel klimaat. Voor zakelijke gebruikers kan energie investeringsaftrek (EIA regeling) gelden.

Duurzaam
De airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries hebben zichzelf in uiteenlopende situaties bewezen. De nieuwe range klimaatsystemen zijn even duurzaam als gebruiksvriendelijk. Dat wij volledig overtuigd zijn van de superieure kwaliteit van de systemen, blijkt bijvoorbeeld uit de royale garantieperiode* van vijf jaar. Maar voor ons betekent ‘duurzaam’ veel meer dan alleen een lange levensduur.

De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners worden op milieubewuste manier ontworpen en geproduceerd. Het design wordt zo compact mogelijk gemaakt waardoor er minder materialen nodig zijn. Tevens wordt er met milieuvriendelijke materialen gewerkt waardoor 90% van de airconditioners gerecycled kan worden. Deze hoge kwaliteit is geborgd in de ISO 9001 en ISO14001 certificeringen.

* 5 jaar garantie geldt alleen op materialen indien het systeem door een F-Gassen erkend bedrijf in bedrijf wordt gesteld en er jaarlijks aantoonbaar onderhoud wordt gepleegd door een F-Gassen erkend bedrijf.

Standaard voorzien van o.a.:
• Energiebesparende Inverter wandsplitmodel in een compacte uitvoering
• Koelbedrijf tot -15 Celcius buitentemperatuur
• Optimale luchtverdeling dankzij de Auto-swing functie
• Hot-Start en Hot-Spurt voor snelle opwarming koude ruimten
• High-Power functie voor een snelle aanpassing aan de gewenste ruimtetemperatuur
• Eco-functie draagt bij tot verlaging van de bedrijfskosten
• Enzym-filter voor het reinigen van de ruimtelucht
• Gebruiksvriendelijke infra-rood afstandbediening met intelligente comfort timer
• Auto-Functie voor automatisch omschakelen tussen koelen en verwarmen
• Automatische herstart na spanningsuitval

Lees meer over dit product!

Bovengenoemde prijs is incl. btw en geldt bij een standaard montage