logo

Onderhoud

Indien u uw airconditioner regelmatig laat onderhouden, regelt u dat uw airconditioner periodiek wordt geïnspecteerd, onderhouden en schoongemaakt. Zo bent u verzekerd van optimaal comfort. Het comfort van een geconditioneerd klimaat in uw woon– of werkomgeving, maar ook het comfort van een gerust gevoel. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud voor een langere levensduur, optimaal rendement/capaciteit, hygiënische uitblaas en beheerst energieverbruik.

De onderhoudsbeurt bestaat uit de volgende punten:

* functioneren van de airco
* capaciteit van de noodzakelijke drukken testen
* lucht uitstroomtemperatuur controleren
* controleren op lekdichtheid
* controle van de systeembeveiligingen, luchtinlaat, condenswaterafvoer en de   elektrische aansluitingen
* filter reinigen en indien nodig vervangen
* antigeur behandeling, voor een fris interieur
* bijwerken logboek (indien noodzakelijk)

Voorkomen is beter dan verhelpen

Ook de allerbeste installaties vertonen wel eens een mankement. Bij het periodiek onderhoud komt er altijd al veel aan het licht. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. En als uw installaties goed onderhouden worden, zullen ze langer mee gaan en is de kans op mankementen veel kleiner.

Naast controle op de werking, afregeling, reiniging van de installatie en vernieuwing van (stof-) filters e.d. wordt de installatie ook op de wettelijke milieu eisen beoordeeld.

Als u het op prijs stelt, bellen wij u ieder jaar om een afspraak te maken. Wilt u een jaar geen onderhoud, dan betaald u ook helemaal niets.

Wij onderhouden uw airconditioner ook als deze niet door ons geplaatst is.