logo

Wie zijn wij?

RM Techniek is een klein installatiebedrijf voor airconditioning en koeltechniek voor de Limburgse markt. Een dynamisch bedrijf met een klantgerichte werkwijze om een werkelijk persoonlijke oplossing te bieden in de klimaatbehoefte. Onder andere voor woningen, kantoren als voor hotels, winkels, restaurants en schoollokalen. Uw specialist voor airconditioning en koeltechniek.

Levering en montage van mobiele en vaste airco installaties in diverse uitvoeringen, zoals wand, cassette, plafond, vloer of kanaal. Inverter airco met energie label A++.

Een betaalbare airconditioner
De tijd dat een airco een luxe was is voorbij. 
Er is voor iedere ruimte een betaalbare airco op maat. Daarbij kunnen de meeste airco’s tegenwoordig niet alleen koelen maar ook (bij-)verwarmen met een zeer hoog rendement (energiezuinig). Dit worden ook wel warmtepompen genoemd. Vele studies op het gebied van klimaatbeheersing tonen aan dat ongunstige klimaatomstandigheden in uw woning, werkruimte of op kantoor leiden tot energieverlies, concentratie- of zelfs gezondheidsproblemen. Daarom wordt in Nederland al vele duizenden woningen, kantoren, winkels, restaurants, sportscholen, praktijken, serverruimtes en computerruimtes het binnenklimaat geregeld door toepassing van koeling met airconditioning.

Wat wij doen
U kunt bij ons terecht voor advies en levering van airconditioners. Vakkundige montage. Uitvoering van service, reparatie en onderhoud. Wij bieden keuze aan uit een zeer brede gamma van airco´s. Van stijlvolle vormgeving en fluisterstille werking. U heeft de keuze uit verschillende inbouw systemen zoals wand, plafond, vloer, cassette airco’s met alleen een rooster in het plafond of geheel uit het zicht achter een plafond met een kanaalsysteem (satelliet airco).
Wij staan u graag te woord, om ook voor u de partij te zijn in airconditioning.

Op deze site kunt u meer lezen over onze dienstverlening en producten en service.
Wilt u direct meer weten, mail of bel ons dan en wij zijn u graag van dienst.